tervetuloa.

Alaskan Klee Kai Finland ry

 Rotujärjestömme on aloittanut toimintansa vuonna 2016.  Päämääränämme on johtaa ja valvoa rodun jalostusta, kehittämistä ja rotuharrastuksen edistämistä. 

 

Alaskan klee kai eli "mini alaskan husky" on keskikokoinen seurakoira, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen, kuten lemmikiksi, agilityyn ja tokoon.

 

Näiden sivujen tarkoitus on antaa kattava tietopaketti niin kotikoiran omistajan kuin aktiivisenharrastajan tarpeisiin. Sivuilta löydät paljon tärkeää ja ajankohtaista tietoa ihanasta rodustamme. 

Yhdistys

tavoitteet.

Alaskan Klee Kai ry:n päämäärä on johtaa ja valvoa rodun jalostusta ja sen kaikinpuolista kehittämistä ja rotuharrastuksen edistämistä.

 

Alaskan Klee Kai ry järjestää tapaamisia, jalostustarkastuksia, UKC virallisia näyttelyitä sekä tukee agility- ja tokoharrastusta.

 

Yhdistys antaa opastusta jalostus toiminnassa ja neuvoja kaikissa Alaskan Klee Kai rotuun liittyvissä kysymyksissä sekä harjoittaa valistus- ja tiedoitustoimintaa harrastamansa rodun tunnetuksi tekemiseksi. Pidämme kiinteää yhteyttä jäsenimmeen oman facebook sivuston avulla ja pitämällä yhteyttä muihin rotujärjestöihin ulkomailla kuten AKKAOA - Alaskan klee kai Association of America, UKC - United Kennel Club sekä EUAKK - European Alaskan klee kai klubiin.

 

Alaskan klee kai
"Mini kokoinen alaskan husky" 

rotuna.

Alaskan klee kai rotu on jalostettu seurakoiraksi. Klee kai on aktiivisen omistajan/perheen seura- ja harrastuskoira.

 

Alaskan klee kai on erittäin utelias, aktiivinen, nopea ja notkea. Klee kain uskollisuus ja valppaus tekevät siitä erinomaisen vahtikoiran. Alaskan klee on erittäin rakastava perheenjäsenilleen, saattaa se kuitenkin olla varautunut ja tarkkaavainen vieraiden ihmisten kanssa.

 

Alaskan klee kain turkin hoito on helppoa eikä vaadi liikaa. Karvaa kuitenkin lähtee todella paljon vuoden ympäri myös karvanlähtöaikojen välissä.

 

Alaskan klee kai on varsin terve ja pitkäikäinen rotu. 

 

Alaskan klee kai sopii aktiiviselle henkilölle tai perheelle. Klee kai rakastaa olla perheen mukana kaikissa tekemisissä.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now